Adviezen, voorwaarden en bedrijfsgegevens

Adviezen
Voor het beoefenen van qigong is het raadzaam om prettig zittende losse kleding te dragen. Zorg ervoor dat het lichaam tijdens en na de training voldoende warm blijft. Draag qigong schoentjes met platte zolen of warme sokken zodat de voeten volledig contact hebben met de aarde.

Dagelijks qigong oefenen is een cadeau aan jezelf. De meeste oefeningen zullen op Youtube terug te vinden zijn. Neem een aantekeningenboekje mee om na de les aantekeningen te kunnen maken. In Chinese scholen is dit een gewoonte.


Voorwaarden
Qigong school Ardite biedt lessen, workshops, trainingen, retraites en groepssessies gericht op heling en persoonlijke groei. Qigong, met name Zhineng Qigong, staat bekend om de sterk helende effecten op de fysieke gezondheid.

Qigong school Ardite, Karina Grijzen, en de oefeningen van qigong dragen geen verantwoordelijkheid voor het helingsproces van de qigong-beoefenaar. De qigong-beoefenaar zelf is verantwoordelijk voor de helende effecten van qigong.

Te allen tijde raadt Qigong school Ardite aan om een medisch geschoold arts het helingsproces te laten monitoren in geval van fysieke ziekten. In het geval van psychologische problemen raadt Qigong school Ardite te allen tijden aan om een psycholoog of psychiater het helingsproces te laten monitoren.

Bij Qigong wordt gewerkt met energie en met een energieveld. Het is belangrijk dat tijdens de oefeningen de deelnemers zich prettig voelen om in meditatieve staat te oefenen. Te allen tijde is Karina Grijzen gerechtigd een deelnemer te vragen om elders de training en lessen te vervolgen.


Financiële voorwaarden
Lessen en workshops dienen ter plaatse te worden afgerekend, per pin of gepast contant. Trainingen en retraites dienen vooraf per bank betaald te worden, hiervoor wordt een factuur verzonden. Mogelijkheid tot restitutie is afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Bank- & betaalgegevens
Bij Ardite kan per pin of gepast contant betaald worden.
bank: NL24TRIO0212119788 t.n.v. K. Grijzen


Postadres
Kon. Emmakade 151
2518 JK Den Haag

Telefoon
06 45425899

E-mail
karina@ardite.nl

Online sessies
De online sessies worden gegeven via het programma Zoom. Dit programma is gratis te gebruiken via laptop, pc, tablet en telefoon. Je hebt een camera en microfoon nodig om elkaar te kunnen zien en horen. https://zoom.us/j/3232399456.

Bedrijfsgegevens
Ardite for conscious living
KVK-nummer: 27299748
BTW-nummer: NL145890144B01

Back to Top