Docent

Karina Grijzen
Telefoon
0645425899
Email
karina@ardite.nl

Locatie

Qigong school Ardite
Kon. Emmakade 151, Den Haag, Nederland

Datum

13 jan 2020

Tijd

20:00 - 21:00

Tarieven

17,50 per les / 120 euro voor 8 lessen

Qigong voor ontspanning in nek, rug en schouders

In deze lessen doen we oefeningen die het bovenlichaam op rustige wijze los en ontspannen maken en tegelijk versterken. Elke keer opnieuw ervaar je hoe het lichaam soepeler voelt, vrijer beweegt en vrij komt van pijn. De oefeningen in deze les zijn uit de series met de bal, Taiji bal en Zhineng taiji. Voor het versterken van de rug doen we de oefeningen uit de Core Improvement Method. 

Data : Wekelijkse les op maandagavond, er is geen les op 9 maart, 11 mei en 18 juli.

Tijd : 20:00 – 21:00, de deur gaat open om 19:45, voor en na de les is er tijd voor thee.

Aantal deelnemers : Max. 6.

Locatie : Qigong school Ardite, Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.

Tarief : De lessen kosten 120 euro per 8-lessenkaart ter plaatse met pin of gepast contant te betalen. Een losse les kost 17,50 euro. De 8-lessenkaart is 3 maanden geldig en geldt voor alle lessen bij Qigong school Ardite.

Advies : Voor het beoefenen van qigong is het raadzaam om prettig zittende losse kleding te dragen. Zorg ervoor dat het lichaam tijdens en na de training voldoende warm blijft. Draag qigong schoentjes met platte zolen of warme sokken zodat de voeten volledig contact hebben met de aarde.

De voorwaarden over lessen volgen bij Qigong school Ardite vind je hier.

Dagelijks qigong oefenen is een cadeau aan jezelf. De meeste oefeningen zijn op Youtube terug te vinden. Neem een aantekeningenboekje mee om na de les aantekeningen te kunnen maken. In Chinese scholen is dit een gewoonte.

Back to Top